duminică, 1 mai 2016

Paștile

Hristos a înviat !

Vă doresc multă bucurie și fericire, și lumină. Vă iubesc ! Vă iubesc din suflet, să iubim și să fim iubiți !

De Paști cred că merită să vizităm persoanele îndurerate, singure. Desigur, prima zi de Paști petrecută cu familia e o alegere minunată. Și-apoi, de exemplu mâine, dacă aveți posibilitatea, vizitați. Vizitați, aduceți-vă aminte de cei care poate n-au pe cine striga când le e sete dar nu se pot ridica de pe pat, de cei care n-au oameni în casă cu care să schimbe o vorbă.

Am spus asta pentru că de Paști nu trebuie doar să postăm selfie-uri drăguțe și să facem urări peste tot... ci să ne aducem aminte să ne facem mici. Mici, mici. Nici nu ne imaginăm cât de multă pace vom simți când ne vom face noi pe noi mici și ne vom duce smeriți către persoanele nu la fel de bogate, de înstărite, către persoanele bătrâne sau bolnave. Sau singure.

Cred că dacă puteți face asta, ar fi un lucru superb. Iar dacă n-ați petrecut cu familia, acă sunteți singuri, dacă n-a venit nimeni la voi și poate sunteți pe un pat de spital sau acasă, tot singuri, eu zic că tot aveți pe cineva. Strigați către cer și, cu siguranță, strigătul va fi auzit.

Și-apoi, ce-aș mai putea să spun ? Sper ca lumina Învierii lui Hristos să dăinuie în sufletele noastre pentru totdeauna. Bucurie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu